Merkur-programmet  ›  Aktuelt  ›  Håvard har Årets butikk i Midt-Norge
Bilde for Håvard har Årets butikk i Midt-Norge
PRISVINNER: Kjøpmann Håvard Skeie fikk pris som Årets nærbutikk i Midt-Norge. Prisen ble utdelt av Aina Sofie Brox i Distriktssenteret.

Håvard har Årets butikk i Midt-Norge

20. april 2023

Joker Foldereid i Nærøysund har fått Merkur-programmets pris som Årets butikk i Midt-Norge. Butikken har lagt stein på stein over mange år og utviklet en butikk med god økonomi, et rikholdig tilbud av tilleggstjenester og stor popularitet i bygda.

– Kjøpmann Håvard Skeie tar vare på lokalbefolkning og en økende andel ferie- og fritidsreisende både i butikken og i kafeen med varm atmosfære og et rikholdig tilbud av smakfulle retter og sosiale arrangement, sier juryen i sin begrunnelse for prisutdelingen.

Prisen ble delt ut på samling av nærbutikk-kjøpmenn fra Trøndelag, Nordmøre og Romsdal i Trondheim onsdag kveld.

Drivende kraft

Håvard Skeie er en samfunnsentreprenør som over flere år har vært en drivende kraft i mye av det som skjer i Trøndelags-bygda. Gjennom sin raushet har han gitt andre mulighet til å kunne drive et aktivt foreningsliv som bidrar positivt i bygda.

Butikkens kafe er en viktig møteplass for lokalbefolkningen og et attraktivt stoppested for reisende. Her serveres det kaffe, snitter og småretter, i tillegg til sosiale arrangement av ulike slag. Det være seg pubkvelder, visekvelder eller markering av handlelokalt dagen.

Butikken har et mangfold av tilleggstjenester som sammen bidrar til attraktivitet og lønnsomhet. Kafe, drivstoff, tipping, arrangementer og pakkeutlevering er noe av det de byr på.

Positiv utvikling

Joker-butikken på Foldereid har hatt en positiv vekst over flere år. Pandemien satte virkelig fart i utviklingen, men også i årene etterpå har en lyktes med å opprettholde omsetning og lønnsomhet på et godt nivå.

Håvard Skeie blir beskrevet som en kjøpmann som andre distriktskjøpmenn ser opp til og som de andre unner en pris på grunn av at han har utmerket seg positivt over flere år.

LES MER OM JOKER FOLDEREID: Kafé-tilbud gav butikken et løft