Merkur-programmet  ›  Aktuelt  ›  Servicestøtten må vente litt
Bilde for Servicestøtten må vente litt

Servicestøtten må vente litt

29. juni 2022

Søknader om servicestøtte for 2022, vil ikke bli behandlet før til høsten.

Distriktssenteret mangler dessverre ressurser knyttet til saksbehandling av søknader i Regionalforvaltning fram til september. Dette er grunnen til at  servicestøttesøknadene som er innsendt, ikke blir behandlet før til høsten.

Alle som oppfyller vilkårene for servicestøtte vil få innvilget støtte for 2022, selv om vedtaket blir gjort på høsten.

Sendte du inn søknaden din før årsregnskapet for 2021 var ferdig, eller har du glemt andre viktige vedlegg som gjør at søknaden ikke kan behandles? Da kan du allerede nå be om å få søknaden i retur for å laste opp disse filene, så sparer man tid til høsten.