Merkur-programmet  ›  Aktuelt  ›  Gibostad ble Årets butikk i Troms
3 personer med eit diplom.
STOLT VINNER: Janhild Lindstad (i midten) er daglig leder for Joker Gibostad. Her blir prisvinneren flankert av Merkur-konsulent Ole Svedenborg (t.v.) og næringssjef Odd Egil Nilsen fra Lenvik kommune (t.h.)

Gibostad ble Årets butikk i Troms

13. september 2012

Joker Gibostad på Senja har blitt kåret til Årets Merkur-butikk i Troms. Prisen ble delt ut under avslutningen av hovedprogrammet for 11 butikker.

Joker Gibostad er en søndagsåpen butikk som holder til på østsida av Senja, to og en halv mil fra Finnsnes. Butikken er blant annet kjent for sine hamburgere, varme bagetter og pølser.  Den tilbyr gratis hjemkjøring av varer hver tirsdag og fredag.

I begrunnelsen for prisen blir det fremhevet at vinnerbutikken er en tidsmessig butikk med et tilpasset vareutvalg, dynamisk driver og en liten kaffikrok som bygdas befolkning kan møtes på i en tid hvor sosial møteplass i distriktene blir stadig viktigere.

– Janhild Linstad fokuserer på løpende forbedring av sin drift og deltakelse i møter/programmer som styrker sin kompetanse. Målinger av kundetilfredshet er meget gode og det er en gladstemning i butikken når vi har besøkt butikken som smitter, heter det videre .

Det blir også lagt vekt på at kjøpmannen på beste måte prøver å holde svinn til et minimum og har en fin frukt & grønt-avdeling som er viktig for kundene.

Joker Gibostad var den beste i klassen, av de butikkene som nå har avsluttet sitt hovedprogram.